Kystledseminar i oktober

songvaar3LarsVerketFra 15.-16. oktober arrangeres kystledseminar for kystledene og alle som er interessert i friluftslivet langs kysten på Sola Strand hotell.

Kystledgruppa som består av representanter fra Oslofjorden Friluftsråd, Friluftsrådenes Landsforbund, Den Norsk Turistforening, Forbundet Kysten og Norsk Fyrhistorisk Forening inviterer til kystledseminar.

– Det er mye som skjer på kysten innen dette temaet, og det er fint å ha en felles møteplass for diskusjon og for å stake ut retningen videre, sier Anne-Mari Planke fra DNT.

Prisen for å delta disse to dagene er 2100,- per person. Påmelding sendes til Anne- Mari Planke så raskt som mulig og innen 9.oktober på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Progam for kystledseminaret finner du her.

 

Tilskudd til overnattingshytter ved kysten og i lavlandet

Det gjøres oppmerksom på at fristen for søknader om tilskudd til overnattingshytter ved kysten og i lavlandet en endret fra tidligere år. Frist for søknad om spillemidler, med tildeling i 2016, er satt til 1.november 2015.

Se vedlagt orientering.

 

NFHF Forum

Aktivitet nå

Vi har 122 gjester og ingen medlemmer på besøk.